Shimani DI2

Shimano DI2 & Steps

Om du kör ett Shimano Di2-gruppset på din cykel eller din elcykel utrustad med en Shimano Steps-seriemotor, då kommer du att vara medveten om hur fantastiska och pålitliga de olika Di2- och Steps-systemen är. Men från tid till annan behöver även Di2/Steps en mekanisk ”tweak” eller en mjukvaruuppdatering.

Vi är fullt utbildade i att arbeta med Shimano Di2-komponenter/ Steps-seriemotor och systemhårdvara genom att använda Shimano E-tube-programmet. E-tube-programmet låter oss anpassa inställningar och uppdatera firmware på alla Di2-/ Steps- komponenter. Uppdatering av Di2-firmware /Stepsmotorer är avgörande för att säkerställa att du får allt en Shimano Di2-gruppset/Stepsmotorer har att erbjuda när det gäller batteritid och växlingseffektivitet/fungerar smidigt.

Vi kan serva ditt Di2-gruppset som en del av en vanlig cykelservice eller så kan vi utföra en Di2-gruppsetservice på egen hand. Tjänsten inkluderar att kontrollera din Di2 för programuppdateringar via Shimano E Tube Project, kontrollera att växlarna är korrekt inställda, justera efter behov och vi kan till och med ändra hur den växlar beroende på hur du cyklar, en förare som tävlar kan vill att den ska växla annorlunda än någon som pendlar.

Anpassade inställningar gör det möjligt för dig att ändra växlingsknappens funktion, växlingshastighet och multiväxlingsalternativ. När du väl har ställt in en uppsättning kan vi spara den i vårt system för att replikera den i framtiden.

Om du för närvarande inte har Di2 monterad på din cykel och vill ha en uppgradering så kan vi också hjälpa till med det genom att tillhandahålla rätt delar första gången och lika viktigt, ställa in den på rätt sätt,

Shimano Di2 / Steps-seriemotor Service 550,00 kr

Shimano Di2 / Steps-seriemotor Service (som en del av en cykelservice) 400,00 kr

Shimano Di2 Konfigurationsändring (måste göras med en DI2 Service) Från 400,00 kr